Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere

de babi5 in Porc, 24 Dec 2013 | 5479 vizualizari

 

Ca pentru masa de Craciun..

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiulet de porc
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 cirnat afumat
  • 0 doza de bere
  • sare
  • boia
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere:

Prima data am crestat muschiuletii in trei pe lungime si  i-am condimentat cu sare, boia si piper, apoi i-am impletit. Am portionat si pulpa de porc, am asezat-o in tava, am condimentat, am pus ulei, cutia cu bere si cateii de usturoi, am acoperit cu folie de aluminiu, apoi am introdus tava in cuptorul incins la 250 grade. Am lasat 35 minute, apoi am intors carnea si am pus si bucatile de carnati. Am mai lasat 25 minute, apoi am luat folia ca friptura sa se rumeneasca frumos. Am mai lasat 10 minute, apoi am oprit cuptorul.

Friptura este gata, va poftesc la ea!

TIPS-URI

1

Langa friptura merg tot felul de garnituri: cartofi natur, orez, fasole verde sotata, mazare sotata etc.

2

Un pahar de vin rosu este binevenit

3

Fara salata nu se poate

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc prajita la tuci