Muschi de vita in unt cu sos simplu

de laylalala in Vita, 13 Iun 2011 | 9957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr unt
  • 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita
  • faina
  • Pentru sos
  • 100 ml vin alb
  • 500 ml supa de vita
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • coaja rasa de la ½ lamiae
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper
  • 40 gr faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita in unt cu sos simplu:

1.       Incinge uleiul intr-o tigaie apoi adauga untul si lasa-l sa se topeasca.Intre timp da carnea prin faina.Prajeste carne ape ambele parti cate 2-3 minute.

2.        Adauga in tigaia cu carne vinul alb si lasa sa fiarba 3-4 minute.Adauga supa de vita, usturoiul si coaja de lamiae. Acopera partial tigaia si lasa totul sa fiarba 50 minute, intorcand carnea din cand in cand.

3.       Dupa cele 50 minute, scoate carnea si inveleste-o iar in folie de aluminiu.Dizolva faina in apa rece si adaug-o in sosul din tigaie, amestecand.Adauga patrunjelul, sare si piper dupa gust.Lasa sosul sa se ingroase usor.

4.       Serveste carnea cu sos si cartofi piure cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita in unt cu sos simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

28.06.2011, 23:45

La multi ani!

laylalala 1

28.06.2011, 23:48

multumesc mult azi implinesc 18 ani sunt majora

adry88 1

03.07.2011, 12:52

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gepuk (Tocanita condimentata de vita)