Muschi de porc cu sos de rosii

de Krystyan Trendy in Porc, 10 Dec 2013 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 cutie 400g rosii decojite
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu sos de rosii:

Muschiul de porc se spala ,se transeaza felii ,se adauga sare si cimbru,apoi se pune intr-o tava in cuptor.

Punem 1 pahar de apa si acoperim tava cu 1 bucata de folie de aluminiu.

Curatam usturoiul,il spalam,il zdrobim cu aparatul de usturoi, apoi il punem putin sa se rumeneasca intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei .Adaugam rosiile,sare,piper  si putina 100 ml apa si le lasam sa fiarba .La sfarsit adaugam putina verdeata .

Cand muschiul de porc este aproape gata turnam sosul peste el. Mai lasam 10 minute si apoi scoatem tava din cuptor.

Se serveste cald!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]