Ceafa de porc la cuptor

de diaconta in Porc, 21 Noi 2010 | 16293 vizualizari

 

Stiu,veti spune "voua ardelenilor va place sa gatiti cu multe calorii"....nici nu pot sa va contrazic,asta e.....

 

INGREDIENTE

  • Ceafa de porc (eu am avut musafiri,asa ca a fost multa)
  • condimente
  • rozmarin
  • sos de soia
  • ulei
  • morcovi
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Ceafa de porc se taie felii mai grosute(daca sunt prea subtiri va iesi o friptura uscata)se condimenteaza si se lasa pana a doua zi la frigider.

Morcovii si ceapa se curata si se taie felii mari si se pun intr-o tava cu ulei.Peste patul de morcovi si ceapa se pun feliile de ceafa.Se presara rozmarin uscat si sos de soia.

Se adauga si putina supa de pui sau apa cu vegeta.

Se pune la cuptor aproximativ 45 de minute,carnea trebuie sa ramana suculenta.

Am servit cu garnitura de orez si piure de cartofi....si muraturi,bineinteles.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]