Musaca cu foi de varza acra sau sarmale desfasurate

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2012 | 8581 vizualizari

COMENTARII (49)

Rocsi 1

06.06.2012, 13:21

Super tare..de asta chiar nu stiam

T I M E A 1

06.06.2012, 13:23

si eu fac ceva asemanator doar ca tai varza. Super gustoasa!!!!

MotanLaOale 1

06.06.2012, 13:27

Rocsi Este foarte buna, chiar seamana cu sarmalele

MotanLaOale 1

06.06.2012, 13:28

Timea Cu varza tocata este varza a la Cluj. Sa incerci asa sa vezi ce buna este

Bya Ralu 1

06.06.2012, 13:30

ce tare

diaconta 1

06.06.2012, 13:37

Da' de ce n-ai infasurat sarmalele?Puteai sa-i ceri Dianei "scula"

Lau 1

06.06.2012, 13:41

spui ca este o felie de tort

Criss 1

06.06.2012, 13:41

Minunat arata. N-am facut niciodata asa ceva, doar varza a la Cluj.

_Alina_ 1

06.06.2012, 13:43

Delicioasa!
Asa fac si eu cand ma plictisesc de infasurat la sarmale

MotanLaOale 1

06.06.2012, 14:00

Merita facut.

angyb 1

06.06.2012, 14:25

ce bine arata Hotarat sa ajungi pe locul 1

kukibella 1

06.06.2012, 14:27

WOWWW CE BİNE ARATA

mamaieelena 1

06.06.2012, 14:34

place.......

Ade200 1

06.06.2012, 14:36

Bravo, Motane, ne dai clasă!

alinutzika 1

06.06.2012, 14:37

Motane, esti tare!

MotanLaOale 1

06.06.2012, 14:39

Multumesc fetele

Anamaria Cook 1

06.06.2012, 14:40

Interesant, nu am mai vazut pana acum dar arata incredibil!!!

MotanLaOale 1

06.06.2012, 14:41

Angyb Ca sa ajung pe primul loc trebuie sa mai vrea si "softul Gheorghe" cum l-a botezat Medi!

Sim0na 1

06.06.2012, 15:15

Ce idee faina!!! Nu dai o portie la degustat?!

aziz 1

06.06.2012, 15:20

ai facut tort cu varza si carne tocata!!!!!excelent arata !!!

mihaelar63 1

06.06.2012, 15:36

M-ai lasat cu gura cascata si cu ... asa curgand .
Nici mie nu-mi prea place sa infasor la sarmale . Eu cand am sa fac sa nu zica lumea ca ti-am furat reteta am sa-i zic Dobos cu varza acra
Felicitationes !!! =
UIte si flori iti trimit

diaconta 1

06.06.2012, 15:38

Azizule,tort de varza ne-a facut Motanul

MotanLaOale 1

06.06.2012, 15:57

Multumesc fetele
A facut si el ce l-a taiat capul ca ar fi bun.

Panacris 1

06.06.2012, 16:58

Super ingenios, rapid si gustos!

Miha 1

06.06.2012, 17:41

Noi le ziceam "sarmale sparte"

Daca ai mei ar manca si varza le-as face o data pe saptamana, nu cum le fac acum...o data pe an. De fapt, de 2 ori... la Pasti si la Craciun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu dovlecei