Musaca cu de toate

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 33499 vizualizari

 

Am pus acesta titulatura pentru ca e cu mai multe chestii, dupa cum urmeaza: carne, ceapa, morcov, telina, rosii, ardei, pasta de ardei si mai puneam daca mai aveam ce, dar cum nu mai aveam m-am oprit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 800 g carne tocata porc
  • 9 fire ceapa verde
  • 2 morcovi cca 200 g
  • 1 telina cca 120 g
  • 350 g amestec rosii cu ardei si frunze de telina( din camara mea )
  • 50 g pasta ardei de la Univer
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu de toate:

Mai intai ne ocupam de umplutura. Ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le dam pe razatoarea mica, apoi le punem in tuciulet cu sare si piper si le calim. Peste ele adaugam amestecul de rosii si ardei si carnea tocata si lasam cca 20 min pe foc, amestecam din cand in cand sa se caleasca uniform. Rasturnam amestecul intr-o craticioara, adaugam pasta de ardei si ouale si omogenizam. Nu-i nevoie sa mai adaugam sare, pasta de ardei e cam sarata.

Apoi ne apucam sa curatam cartofii sa-i taiem felii rotunde si sa le prajim si pe o parte si pe alta, nu foarte mult, cat sa se patrunda.

Intr-un vas de yena (rotund) asezam un strat de cartofi, apoi unul de amestec si tot asa, pana terminam amestecul, ultimul strat este de cartofi peste care radem fasii de cascaval. Dam vasul la cuptor cca 1 ora.

Eu asez vasul in tava de la aragaz si in tava torn apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shepherd Pie/ Plăcinta ciobanului englez