Fasole teci

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2010 | 6460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc
  • fasole teci- la borcan sau congelata
  • un morcov
  • 2 cepe
  • telina
  • 2 linguri de faina
  • bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole teci:

se prajeste carnea!

fasolea teci se fierbe cu zarzavatul-morcov,ceapa, telina si se tine la fiert pana intra putin unghia in ea!

intr-o farfurie se pun 2 lg de faina,si se lasa deoparte!

se rad  cepele prin razatoarea mare,se calesc in ulei,si se adauga faina dizolvata si putin bulion!

peste tot rentasul se adauga zeama de la fasolea fiarta si se pune si carnea prajita (nu pui toata apa,sa nu iasa ciorba),si fasolea,sare si se lasa la cuptor pana se ingroasa putin

cand e gata se mai lasa putin sa se raceasca si se pune verdeata!marar si patrunjel!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut