Melci din foietaj cu cabanos si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2015 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj)
  • un fir cabanos
  • 100 grame cascaval
  • un ou
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu cabanos si cascaval:

  1. Scoate foaia de aluat din congelator si las-o sa se dezghete la frigider.
  2. Pregateste cabanosul taindu-l felioare subtiri si rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Cand foaia e decongelata (dar rece) o scoti pe blatul de lucru.
  4. Presari peste ea cascaval apoi pui uniform felioarele de cabanos.
  5. Rulezi foaia presand foarte usor ruloul.
  6. Il feliezi in felii de grosimea unui deget pe care le pui apoi intr-o tava in care ai pus hartie pentru copt.
  7. Bati oul cu o furculita si ungi cu pensula melcisorii.
  8. Dai tava in cuptorul preincalzit si coci melcisorii la 200 grade pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu cabanos si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui si cartofi cu cascaval