Snitele cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 9403 vizualizari

 

Buneeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuuu! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de pui
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa minerala(cu bule)
  • 3 linguri pline de iaurt
  • 250 gr faina
  • 1/4 lingurita sare
  • un praf de piper
  • 50 ml bere
  • ulei pentru prajit la discretie( eu combin de floarea soarelui cu palmier nehidrogenat)
  • o cana de parmezan
  • doua cani de faina
  • un praf bun de turmeric
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu parmezan:

Pieptul spalat si uscat in prosop de hartie se feliaza subtire si se bate ca pentru snitel. Se sareaza usor pe ambele parti.

Ouale se amesteca cu telul cu un praf bun de sare( dupa gust), se adauga iaurtul, apoi pe rand, laptele, apa minerala, faina, piperul si praful de turmeric, iar la sfarsit berea.

Pe o farfurie punem  parmezanul razuit amestecat cu faina.

Fiecare bucata de carne o trecem prin compozitia lichida apoi prin parmezanul amestecat cu faina.

Prajim carnea in uleiul incins la foc mediu apoi scotem snitelele pe o hartie absorbanta si apoi pe platou. Eu schimb uleiul des cam la doua ture de prajit.

Sunt foarte foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu iaurt, incredibil de gustoase si pufoase