Melci din foietaj cu branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 8877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert (400 gr.)
  • cca 2 lingurite pasta de ardei (de la Univer am avut eu)
  • cca 100 gr. branza telemea zdrobita intre degete
  • cca 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci din foietaj cu branzeturi:

Foaia de aluat foietaj se lasa la dezghetat,apoi o ungem cu pasta de ardei.

Presaram cascaval ras, branza telemea zdrobita si ardeiul tocat cubulete.

Rulam strans foaia,apoi taiem rulouri de grosimea dorita.

Le asezam in tava captusita cu hartie de copt, apoi le dam in cuptorul preincalzit pentru 20 minute la temperatura de 180 grade,pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci din foietaj cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si piept de pui