Mancare de mazare cu porc, masline si taitei

de Ancutsa in Porc, 11 Aug 2017 | 2996 vizualizari

 

O mancare satioasa de mazare cu porc, masline negre si taitei de casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov ras
  • 500 g mazare
  • masline negre dupa gust
  • un varf de lingurita sare
  • 2 linguri de bulion
  • Un castronel taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu porc, masline si taitei:

 

Se rumeneste bine carnea de porc, taiata bucatele mici, in putin ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurioara si, in grasimea ramasa, se caleste ceapa si morcovul dat prin razatoarea mare, apoi se pune inapoi carnea si se acopera cu o cana cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se adauga mazarea, maslinele si se mai pune apa, ca sa fiarba bine.

 Separat, se fierb taiteii in apa cu putina sare.

 Cand mazarea si maslinele sunt fierte, se prepara sosul din 2 linguri de bulion desfacut in putina apa si se adauga si taiteii fierti. Dupa aprox 5 minute, se oprreste focul.

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/mancare-de-mazare-cu-porc-masline-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu porc, masline si taitei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)