Mamaliga taraneasca cu branza si smantana

de artistique in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 4340 vizualizari

COMENTARII (6)

Rocsi 1

30.07.2013, 20:50

O bunatate!

- Andreea - 1

30.07.2013, 21:06

Ce as manca si eu

portiadelumina 1

04.08.2013, 20:03

Ba reţeta asta o fac şi eu, care-s nebucătar. Şi-mi place tare mult meniul.

artistique 1

18.08.2013, 00:38

Pai nu trebuie sa fii bucatar ca sa faci reteta asta...trebuie doar sa ai talent

Lia_ 1

18.08.2013, 09:25

scuza-ma ca intervin

te rog, uita de margarina chiar daca e mai buna la pret, molecula este identica cu a plasticului;

Grasimile sintetice nu pot fi arse de organism, se depun pe membrana celulelor sistemului imunitar si il paralizeaza prin depozitarea in tesuturi. Inima, creierul si circulatia sangelui ar fi astfel puternic afectate.

imbogatita cu tot soiul de coloranti, aromatizanti si vitamine sintetice si transformata, astfel, intr-un produs devenit foarte toxic din cauza proceselor de hidrogenare si apoi de inter-esterificare.

a fost inventata de americani in criza razboiului 2 mondial ca substitut al untului, se numea Margot produsul;

noi punem untul cand preparam toata mamaliga; la fel se face si la restaurant, are un gust mai savuros;

am votat deliciosul meniu traditional

artistique 1

27.08.2013, 22:35

da ai dreptate Lia,dar majoritatea lumii foloseste margarina de aceea am zis margarina...eu de fel nu mananc margarina pe paine ...eu tot unt am folosit in imagini, cel mai gras, ca ala-i ce mai bun, ne fiind rafinat cu tot felul de porcarii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Taci si inghite ardelenesc