Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 7625 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.

Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.

Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.

Se intoarce pe ambele parti.

Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.

Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.

Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.

Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.

Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.

Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat