Macrou la tigaie

de alilianaa in Peste, 5 Aug 2013 | 6111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins. 

Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei. 

Am servit cu mamaliguta si usturoi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]