Macrou la tigaie

de alilianaa in Peste, 5 Aug 2013 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • 5 linguri faina
  • sare dupa gust
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins. 

Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei. 

Am servit cu mamaliguta si usturoi.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu lamaie