Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Peste, 3 Feb 2014 | 14124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg trunchi de merluciu
  • 2 lime
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o jumatate brocoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde:

Curatam si spalam bine pestele.

Curatam si spalam bine legumele.

Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii.

Asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pestele, asezonam din nou cu sare si piper.

In burta fiecarui peste punem felii de lamaie, iar printre bucati din nou lamaie, buchetele de brocoli, ceapa si ciuperci.

Adaugam vinul alb, acoperim cu o folie si dam la cuptor pentru 30 minute.

Scoatem, inlaturam folia si mai lasam la foc mediu aproximativ 20 minute.

Servim cu sos din suc de limeta, patrunjel verde tocat marunt, ulei de masline, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ten la cuptor cu legume