Inimioare cu cascaval

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 5027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita otet
  • 250 gr faina
  • 30 gr mac
  • 5 lingura sifon
  • 50 gr cascaval
  • 1 buc. ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare cu cascaval:

Pui faina intr-un castron,adaugi untul  bucatele si amesteci bine.Adaugi cascavalul ras,uleiul,otetul,sarea si sifonul.Framanti cu mana pana vei obtine un aluat uniform (15 minute).Dai la rece 30 de minute,apoi intinzi o foaie pe planseta si decupezi inimioare cu ajutorul unei forme.Le asezi intr-o tava pe hartie de copt.Le ungi cu ou,presari mac si le coci la foc potrivit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu racituri