Pachetele cu bacon si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 16092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj frantuzesc
  • 1 borcan ciuperci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lg lapte
  • 2 lg ulei masline    
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu bacon si ciuperci:

Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si ciupercile si baconul) apoi punem ciupercile si baconul, piper si sare; lasam sa se raceasca putin.

Aluatul il taiem in patratele si pe fiecare bucatica asezam din aceste amestec apoi formam pachetele pe care le inchidem cu ajutorul unei furculite ; asezam pachetelele in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie ptr copt, le ungem cu galbenus amestecam cu lapte si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac