Iepure la tava

de alyss in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2013 | 8026 vizualizari

 

Aceasta este una dintre cele mai simple retete de preparare a carni de iepure dar cu un gust unicat in deliciu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de iepure (partea din spate)
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 pachet unt
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • cimbru/ ierburi italiene
  • 6-7 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la tava:

Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu sare, piper si ierburi, cateii de usturoi crapati in cap vin si ei rasfirati, adaugam apa apoi pe deasupra uleiul de masline, apoi dam tava la foc potrivit. Pe parcurs mai adaugam 2-3 cani de apa cand observam ca aceasta a scazut, astfel incat carnea sa iasa frageda si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Geanina87 1

23.03.2013, 23:03

MotanLaOale 1

24.03.2013, 10:35

Rocsi 1

24.03.2013, 12:12

Arata bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure