Iepure la tava

de alyss in Mancaruri cu carne, 23 Mar 2013 | 8145 vizualizari

 

Aceasta este una dintre cele mai simple retete de preparare a carni de iepure dar cu un gust unicat in deliciu.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de iepure (partea din spate)
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 pachet unt
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • cimbru/ ierburi italiene
  • 6-7 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la tava:

Se spala bine carnea astfel incat sa nu ramana puf pe ea, se portioneaza (de unde rezulta 2 copane si 2 bucati spate intrucat spatele l-am portionat in 2), se pune in tava, se adauga rosiile rasfirate, se taie untul si se adauga cubulete in toata tava. Dupa toate acestea condimentam carnea cu sare, piper si ierburi, cateii de usturoi crapati in cap vin si ei rasfirati, adaugam apa apoi pe deasupra uleiul de masline, apoi dam tava la foc potrivit. Pe parcurs mai adaugam 2-3 cani de apa cand observam ca aceasta a scazut, astfel incat carnea sa iasa frageda si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor