Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

de DinDragostePentruGatit in Porc, 19 Ian 2013 | 10694 vizualizari

COMENTARII (15)

Zamfira 1

19.01.2013, 14:09

o reteta minunata!!!

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:09

Muuultumesc, Zamfira!

Ela68 1

19.01.2013, 14:17

si eu mananc hrisca destul de mult, dar simpla, cu apa fierbinte, apoi strecurata. Nu m-am gandit sa fac mancare cu ea. Cred ca e foarte buna. chiar si fara carne.

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:19

Eu de origine sovietica , o preparam in fel si chip.

Ela68 1

19.01.2013, 14:24

ooo, da, o prefer asa !

MotanLaOale 1

19.01.2013, 14:39

Bunica 1

19.01.2013, 14:43

N-am mancat hrisca pana acum!

Bya Ralu 1

19.01.2013, 14:46

DinDragostePentruGatit 1

19.01.2013, 14:59

Bunica, are un miros specific, diferit de restul cerealelor, cu toate ca nu e o cereala. Cand eram mica nu prea imi placea... mancam si miere de hrisca, neagra si foarte parfumata. Ce amintiri!

_Alina_ 1

19.01.2013, 15:00

gaby_gabytza 1

19.01.2013, 15:27

plaaaaaaace

adry88 1

19.01.2013, 17:12

bun

Rocsi 1

19.01.2013, 18:51

Lau 1

19.01.2013, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]