Gusa si costite de porc cu boia

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 13334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gusa de porc
  • 1 kg costite de porc
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • cativa catei de usturoi
  • o crenguta de cimbru
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 1 cescuta otet
  • 2 l apa
  • boia dulce sau iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gusa si costite de porc cu boia:

se spala si se usuca cusa si costitele,apoi se cresteaza si se presara cu sare .se lasa o ora la rece.apa se amesteca cu otetul si sarea,se adauga legumele si condimentele si se pune pe foc.se lasa sa fiarba 3-4 clocote apoi se adauga gusa si costitele si se fierb, incercand cu o furculita daca este fiarta.se scoate cand e gata,se lasa sa se raceasca apoi se pudreaza cu piper si boia. pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gusa si costite de porc cu boia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti