Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan

de Bucataras in Pui, 22 Mar 2024 | 2393 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Cauti o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru cină? Iată o opțiune savuroasă: frigăruile de pui cu usturoi și parmezan! Îți arată Andra o combinație pentru care îi vei mulțumi. Pe cât e de ușor de făcut, pe atât e de gustoasă.
      Pentru rețeta de frigărui de pui cu usturoi și parmezan ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, boia, praf usturoi, ulei de măsline, unt și pătrunjel.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan
      • 500 g piept de pui
      • Boia
      • Praf de usturoi
      • 50 g parmezan
      • 3-4 linguri ulei de măsline
      • 50 g unt
      • patrunjel verde
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

      Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:

      Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și parmezanul ras. Amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată de carne cu amestecul de condimente.

      Înșirați bucățile de pui pe bățe de frigărui și așezați-le într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.

      Coaceți frigăruile în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20 de minute, până devin frumos rumenite.

      Într-un bol, amestecați untul moale cu patrunjelul tocat și praful de usturoi pentru sos.

      După ce sunt gata, ungeți frigăruiile cu sosul de unt aromatizat cu usturoi și parmezan.

      Serviți și savurați cu poftă! 🍴

      Vezi si reteta de Gyros de pui.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (8)

      Ksenya 1

      25.03.2024, 14:42

      o bunatate

      Constelatialeu 1

      29.03.2024, 23:00

      Vreau si eu 2 portii, nu mai cer parmezan ca am cerut dincolo

      Panacris 1

      02.04.2024, 11:11

      Bune, bune!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      ieri la 08:41

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Piept de pui dulce cu susan