Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi....

de rock46hunt in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2010 | 15075 vizualizari

COMENTARII (124)

gaby_duceag 1

24.10.2010, 21:11

@rock46hunt, vezi ca eu am treaba), sa fii cuminte)
ps. aici glumim extrem de mult, sa n-o iei de buna ca-i totusi site culinar, ce puii mei))
sa ne delectezi cu multe retete gustoase. sedere indelungata printre zapacite))

Ina 1

24.10.2010, 21:12

cel mai bine prinzi gugustucii in pom, pe polei, ca au aripile inghetate Apoi tii gatul intre gedete si-l rupi dintr-o smucitura

diaconta 1

24.10.2010, 21:12

Rivka domnu' ne contrazice zice ca apus-o singur

rock46hunt 1

24.10.2010, 21:12

Ina 1

24.10.2010, 21:14

Vanatorule, luna de miere a fost acum 8 ani. Anul asta a fost reeditare: aceeasi perioada si acelasi loc: Vatra Dornei

eclerash 1

24.10.2010, 21:14

ai o sotie foarte frumoasa!!!

rivka 1

24.10.2010, 21:15

FRUMOASA mireasa!!!!!

gaby_duceag 1

24.10.2010, 21:15

ce frumosi sunteti amandoi!!!!!!!!!!

rivka 1

24.10.2010, 21:16

dar ce sunt aia gugustiuci?

porumbei de aia turcesti?
cu inel la gat?
:-s care traiesc cate 2?

rock46hunt 1

24.10.2010, 21:17

Stati linistiti...e doar un site,asa este....
Ma bucur sa va cunosc....

rivka 1

24.10.2010, 21:18

"cel mai bine prinzi gugustucii in pom, pe polei, ca au aripile inghetate Apoi tii gatul intre gedete si-l rupi dintr-o smucitura "

INA CE AI frate???? ma trec fiorii aici...

diaconta 1

24.10.2010, 21:18

deci aveam dreptate ca-i si o doamna prin preajma

Ina 1

24.10.2010, 21:18

noi le zicem turturele, Rivka

Ina 1

24.10.2010, 21:20

Imi plac pozele, imi plac personajele, imi place ideea de a face un concediu pe motor

Ina 1

24.10.2010, 21:21

Rivka, de prins am prins, dar gatul le rupea taica-miu Eu ii jumuleam si-i aruncam pe gratar

Rocsi 1

24.10.2010, 21:21

gabi plang k ii vad asa mici si nevinovati...mi-e teama sa ma si uit

Rocsi 1

24.10.2010, 21:23

bai ce zapacite..numai la pusti va sta kpul...

Ina 1

24.10.2010, 21:24

Rocsi, sa vezi iezii cum plang cand sunt taiati Dar sunt gustosi rau

rock46hunt 1

24.10.2010, 21:25

noi le zicem turturele, Rivka
Este o diferenta ....intre turturele si gugustiuci...chiar daca se aseamana enorm...diferenta o face zborul mai sagetat al turturlei si dunga alba ce o are la git,pe cind cea a gugustiucului este neagra...

Ina 1

24.10.2010, 21:26

uite ca diferenta asta nu o stiam......eu le bagam pe toate intr-o oala ( si la propriu si la figurat )

Rocsi 1

24.10.2010, 21:27

vai ina..nu mai imi zi...in loc sa imi zici de ceva frumos

Rocsi 1

24.10.2010, 21:27

pai cine e mai priceput stie si diferentele..uite asa invatam si noi

rock46hunt 1

24.10.2010, 21:28

rocsi...nu fii trista...si gainile din magazin ,au fost pui...puii aia galbeni dragalasi....care sint taiati in abator si comercializati...unde este diferenta?

Rocsi 1

24.10.2010, 21:30

diferenta e ca atunci cand ii cumpar sunt mari

rivka 1

24.10.2010, 21:31

gugustiucii sunt porumbeii aia care fac sunetele alea la mine pe horn pana cand simt ca o iau razna: gugu-stiuc, gugu-stiuc, gugu-stiuc :-s

toti porumbeii sunt comestibili?
eu crdeam ca numai porumbeii aia enormi sunt buni de mancat, nu stiu pe romaneste cum se numesc dar eu traduc "porumbei de lemn" ...pfff uite astia:

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.ivnvechtplassen.org/ivn_vogels_park_bos/Houtduif_Columba-palumbus.jpg&imgrefurl=http://www.ivnvechtplassen.org/ivn_vogels_park_bos/Houtduif_Columba-palumbus.html&usg=__rjQFblK8EF1ppfDOunjthVjOpqY=&h=335&w=400&sz=25&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=7dOLPP9aAs6aeM:&tbnh=109&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dhoutduiven%26hl%3Dnl%26biw%3D1256%26bih%3D478%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=730&vpy=57&dur=343&hovh=205&hovw=245&tx=87&ty=130&ei=RHvETMacLsTTjAfPtuy7BQ&oei=RHvETMacLsTTjAfPtuy7BQ&esq=1&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:4,s:0

adevarul e ca as manca doar daca nu as avea de ales.
la fel ca si broastele, caracatite etc.
as manca! nu zic nu...dar nu numai asa de chestie ci de foame.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc