Gogosi coreene - Hoddeok

de Mitinita in Dulciuri, 20 Mar 2012 | 11048 vizualizari

 

Am descoperit in Korea,ceva ce se poate face in bucatariile noastre cu ingrediente absolut autohtone.Scortisoara poate nu producem noi,dar se gaseste la toate colturile.Va recomand sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 200 ml de apa calduta
  • 2 linguri de zahar
  • 25 gr de drojdie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingura ulei
  • 250 gr de faina
  • Pentru umplutura:
  • 6 linguri de zahar alb sau brun
  • 1 lingura de scortisoara Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi coreene - Hoddeok:

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca bine.

Se adauga 250 gr de faina si se amesteca cu  lingura sau cu mana.

Se acopera bolul si se lasa la dospit,cam o ora sau pana se dubleaza in volum.

Se framanta ca sa iasa bulele de aer si se mai lasa la dospit 15-20 de minute.

 Se intinde o foaie din aluat si se taie forme rotunde care se vor umple cu amestecul pentru umplutura,iar deasupra se pune un alt cerculet taiat din aluat.

Se prajesc in ulei incins si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi coreene - Hoddeok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza