Gogosele

de deyutzky in Dulciuri, 3 Iun 2011 | 3578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800gr faina
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie 25 gr
  • 1 lg zahar
  • sare
  • 2-3 lingurite margarina
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele:

Turnam faina intr-un bol, in mijloc facem o gaura in care adaugam restul ingredientelor(fara ulei:P) si incepem sa framantam. Cand aluatul este gata il lasam la crescut cca 1 h apoi il intindem pe masa de lucru iar cu un pahar dam forma gogosilor dupa care le punem in uleiul incins.

La sfarsit le dam prin zahar pudra si...pofta bunaa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu mar(Apfelkrapfen)