Gem sau dulceata de cirese

de lili in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de cirese 
  •  200 gr. fructoza
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem sau dulceata de cirese:

Curatam ciresele de codite si scoatem samburii.Le punem la fiert. daca se formeaza spuma o luam si le lasam sa fiarba la foc mic pana scad si se ingroasa. Spre sfarsit punem fructoza si mai lasam sa fiarba, pana sta bob. Daca dorim putem sa punem gel fix, pentru ca gemul sa fie mai gelifiant, ca si cel din comert.Eu am facut din 10 kg de cirese


Daca ti-a placut reteta noastra "Gem sau dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caramela din banane