Gem de zmeura

de Xandrinne in Dulceata / Gem, 15 Aug 2011 | 5096 vizualizari

 

Gem de zmeura...dulce, savuros, aromat

 

INGREDIENTE

  • 600 g zmeura
  • 300 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de zmeura:

Preparare gem de zmeura:

Dupa ce am cules zmeura, am spalat-o usor, cu miscari delicate; nu am lasat jetul de apa sa curga direct ci am scufundat-o intr-un castron cu apa. Apoi am lasat-o in apa, circa 30 de minute. Am scos-o intr-o strecuratoare.

Am presarat zmeura cu zahar si am asteptat sa-si lase sucul.

Am fiert apoi la foc mic, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda gemul de vas. Cand am considerat siropul ajuns la consistenta dorita (in cazul meu, mai dens), am oprit focul.

Am preferat sa sterilizez 15 minute gemul de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

alinutzika 1

15.08.2011, 22:21

tare tare bun

divainbucatarie 1

16.08.2011, 10:11

Anamaria7 1

16.08.2011, 22:12

super si eu am facut si imi pare tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]