Gem de visine

de Zamfira in Dulceata / Gem, 16 Iul 2012 | 16626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. visine
  • 1 kg. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine:

Se spala visinile, scoatem samburii si le punem in straturi alternative (zahar, visine). Lasam compozitia in frigider pana a doua zi. 

Punem la fiert, apoi indepartam spuma formata (atentie, se face multa spuma).

Timp de fierbere: 1 3/4 ora.

Pentru a ne pregatii de ambalare, spalam borcanele si le bagam in cuptorul incins pana devin foarte fierbinti.

Dupa care punem gemul in borcane, cat timp acestea sunt fierbinti.

Se pune deasupra aspirina pisata, se inchide ermetic si se pun inapoi in cuptorul fierbinte, dar cu focul stins si se lasa acolo pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

BuburuzaBubu 1

17.07.2012, 09:28

buuuun

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2012, 09:01

E preferatul meu! Din pacate anul acesta nu am reusit sa mai fac!

babi5 1

06.06.2013, 16:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]