Gem de pepene galben si rosu

de jolygina in Dulceata / Gem, 28 Aug 2011 | 12024 vizualizari

 

vroiam sa fac un gem de pepene galben dar avand si 2 felii de pepene rosu am zis sa incerc o noua combinatie si a iesit foarte bun ,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg miez de pepene galben
  • 2 feli de pepene rosu (cam 600g)
  • 1 kg de zahar
  • coaja de la o portocala
  • zeama de la o lamaie 
  • 2 plicuri zahar vaniliat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de pepene galben si rosu:

Curatam pepenii si ii  taiem cubulete dupa care le punem in blendar si le pasam bine pana se face un piure foarte fin

adaugam zaharul si punem pe foc ,dupa care adaugam si coaja de portocala care a fost data pe razatoare 

lasam sa fiarba bine ,bine la foc mic pana scade cam jumatate din cantitatea pe care am obtinut-o din fructe 

dupa ce a inceput sa se ingroasa adaugam zeama de lamaie si zaharul vanilat 

il mai lasam cam 30 de min si luam de pe  foc 

il punem in borcane ferbinte si il punem in camara cu bunatati !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de pepene galben si rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

29.08.2011, 09:11

adry88 1

29.08.2011, 16:43

interesant nu am incercat niciodata

Kori 1

26.09.2011, 09:27

super, am mancat la cineva, dar nu am facut niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni