Gem de corcoduse rosii

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 19 Iun 2018 | 4382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2, 5 kg corcodușe rosii
  • 1, 5 kg zahar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de corcoduse rosii:

Alegem corcodușe cât mai coapte. Le spalam si le alegem de sâmbure.

Punem corcodusele intr-o cratiță și adaugam zahărul.  Amestecam si le lăsăm câteva ore sau peste noapte, pana se topeste zahărul. 

Fierbem gemul la foc mic, amestecând cât mai des.

Punem gemul in borcane si il sterilizam.

TIPS-URI

1

Corcodusele le-am cantarit după ce le-am scos samburii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de corcoduse rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

20.06.2018, 09:33

Gem nu am facut, dar compot da si mi-a placut mult gustul si culoarea! Multa munca la scos samburii care sunt tare lipiti de fruct, asa ca felicitari pentru rabdare! Grozav!

Gherca Daniela 1

20.06.2018, 15:50

Bun, bun!

Rocsi 1

20.06.2018, 20:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de ardei iuti