Fusilli cu salsa de legume

de aura78 in Fusilli, 5 Mai 2014 | 4270 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  •  1 ceapa
  • 1 tulpina de telina
  • 2 morcovi
  • bulion sau pasta de rosii
  • un paharel de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu salsa de legume:

Taie ceapa,telia si morcovii marunt.Pune-i la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline .Cand sunt calite adauga vinul ,lasa-l sa se evapore putin si pe urma adauga bulionul sau pasta de rosii .Lasa sa fiarba la foc mic pentru aproximativ 20 de minute .Condimenteaza dupa gust .Daca iti place poti pune putin ardei iute .
Fierbe pasta ,dupa timpul indicat pe ambalaj .
Peste pastele fierte pune salsa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu salsa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]