FRIPTURA *TIGANEASCA*

de Zamfira in Pui, 7 Apr 2012 | 7103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de pui
  • piept de pui
  • muschi file porc
  • slanina
  • cartofi
  • condimente: oregano, busuioc, piper (alb, rosu, negru), rozmarin
  • usturoi
  • vin rosu
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FRIPTURA *TIGANEASCA*:

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui - dezosate)

Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar. 

Curatam cartofii, ii spalam si taiem in cubulete. Ii asezam pe o tava, tapetata cu hartie cerata, adaugam sare si rozmarin. 

Cand cartofii sunt aproape gata, luam carnea de pe gratar, asezam feliile peste cartofi, adaugam usturoi pisat si un paharel de vin rosu. Il mai lasam 10 minute la cuptor.

Se poate servi cu sos de maioneza si hrean, mujdei, ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA *TIGANEASCA*" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:34

adry88 1

13.04.2012, 16:18

foarte gustos dupa cum arata

Bamse 1

16.04.2012, 15:31

Super friptura, cred ca merge bine dupa o ciorba buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]