Friptura de vitel cu legume

de alilianaa in Vita, 8 Mai 2016 | 3889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g carne de vitel
  • 2 morcivi
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • sare, piper dupa gust
  • marar, cimbru
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cesti apa ( in jur de 200 ml)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

Carnea se spala, se portioneaza, se usuca. Se pune intr-un bol peste care se pune sare, piper, cimbru, marar si uleiul de masline. Se lasa la rece. 

Intre timp legumele  se curata, se spala si se taie. 

Se ia un vas de yenna, se pun legumele ( dupa preferinta), se presara putina sare peste ele, iar peste legume se aseaza carnea.  Se completeaza cu apa si se acopera cu folie de aluminiu care va fi intepata din loc in loc cu o furculita pentru a fi elibert aburul la fierbere. Se pune la pregatit in cuptor cca  o ora - o ora jumatate. Se serveste dupa preferinta cu samantana, acrituri etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu legume