Friptura de vitel cu legume

de Rahela Velicu in Vita, 20 Aug 2021 | 2974 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vitel
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 200 g masline fara samburi
  • sare
  • ardei boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu legume:

 

Mai intai taiem cubulete carnea de vitel si o prajim in ulei incins.

Scoatem carnea prajita din ulei, mai scurgem si din ulei o parte astfel incat sa ramana foarte putin pe fundul tigaii. Adaugam ceapa tocata julien si ciupercile curatate si feliate. Le lasam pana cand incep sa se rumeneasca.

Adaugam peste ciuperci si carnea prajita, adaugam o cana de apa si acoperim tigaia. Lasam la fiert 30 de minute.

 Adaugam ardeiul capia taiat julienne, sare si ardei boia dulce. Acoperim si mai lasam inca 20 e minute la fiert. Mai adaugam o cana de apa daca este nevoie.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul fripturii, adaugam maslinele si patrunjelul verde tocat marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Osso Buco Milanese