Friptura de pui cu legume

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 3765 vizualizari

 

Foarte buna si pliiina de vitamine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 1 brocoli
  • 1/2 kg rosii cherry
  • 300 gr ciuperci champignon mici
  • 4-5 frunze de salvie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume:

Pulpele se spala, se cresteaza pentru ca aroma sa patrunda bine in carne pe parcursul coacerii

Legumele se spala bine, se curata (unde este cazul)

Intr-o tava de iena se pune putin ulei de masline

Se aseaza un pat de legume

Se pun pulpele

Deasupra se pun restul legumelor

Intr-un castronel se amesteca apa cu putin ulei de masline si salvia taiata

Se adauga peste compozitie

Se da la coptor pentru 45-60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui super crispy