Friptura de pui cu legume

de Alexandra Burz in Pui, 28 Iul 2013 | 3517 vizualizari

 

Foarte buna si pliiina de vitamine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 1 brocoli
  • 1/2 kg rosii cherry
  • 300 gr ciuperci champignon mici
  • 4-5 frunze de salvie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume:

Pulpele se spala, se cresteaza pentru ca aroma sa patrunda bine in carne pe parcursul coacerii

Legumele se spala bine, se curata (unde este cazul)

Intr-o tava de iena se pune putin ulei de masline

Se aseaza un pat de legume

Se pun pulpele

Deasupra se pun restul legumelor

Intr-un castronel se amesteca apa cu putin ulei de masline si salvia taiata

Se adauga peste compozitie

Se da la coptor pentru 45-60 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor