"Friptura" de porc

de MotanLaOale in Porc, 20 Ian 2011 | 5780 vizualizari

 

Din cand in cand simtzim nevoie de a manca pur si simplu o bucata de carne prajita, Chiar mai grasa si cu sorici crocant. Nesanatos, stiu, dar...
Nu am stiut cum sa o denumesc deoarece este pur si simplu carne de porc prajita si "prajeala" nu imi suna deloc bine.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii fleica cu sorici
  • Cateva felii ceafa
  • Cateva felii cotlet
  • Sare,piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Friptura" de porc:

Intr-o tigaie non-aderenta se pun la prajit intai feliile de fleica ca sa-si lase untura. Se pune sare si piper.

Cand sunt prajite si soriciul crocant se scot si se pun la prajit celalalte bucati.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu mamaliga si neaparat muraturi

Eu le-am mancat cu garnitura de orez cu mazare si castravezi si gogosari in otet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Friptura" de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

25.01.2011, 08:15

ms

MIUTA 1

14.02.2011, 14:12

Vai de mine ce bine arata,as manca tot ce ai pe platou o bunatate,suuuuuper

MotanLaOale 1

15.02.2011, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cuptor