"Friptura" de porc

de MotanLaOale in Porc, 20 Ian 2011 | 6371 vizualizari

 

Din cand in cand simtzim nevoie de a manca pur si simplu o bucata de carne prajita, Chiar mai grasa si cu sorici crocant. Nesanatos, stiu, dar...
Nu am stiut cum sa o denumesc deoarece este pur si simplu carne de porc prajita si "prajeala" nu imi suna deloc bine.

 

INGREDIENTE

  • Cateva felii fleica cu sorici
  • Cateva felii ceafa
  • Cateva felii cotlet
  • Sare,piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Friptura" de porc:

Intr-o tigaie non-aderenta se pun la prajit intai feliile de fleica ca sa-si lase untura. Se pune sare si piper.

Cand sunt prajite si soriciul crocant se scot si se pun la prajit celalalte bucati.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate manca cu mamaliga si neaparat muraturi

Eu le-am mancat cu garnitura de orez cu mazare si castravezi si gogosari in otet.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Friptura" de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]