Friptura de cocos cu angeli cherry

de Dea_Dea in Pui, 27 Mar 2013 | 3829 vizualizari

 

O friptura gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos
  • 3 litri apa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 6 catei de usturoi
  • 50 ml angeli cherry
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de cocos cu angeli cherry:

Se spala bine cocosul, se transeaza, se da pielea jos si se pune la fiert in apa, cam 1 ora. Apoi se scoate si se pune intr-o tava, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoiul taiat bucati. Se pune Angeli si un polonic de zeama (in care a fiert), se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit (foc mediu), cam 30 minute, se intoarce pe cealalta parte, se pune folia inapoi, iar dupa inca 30 minute se unge cu miere si se mai lasa 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de cocos cu angeli cherry" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

27.03.2013, 14:13

Simona

Bucataras Monica 1

27.03.2013, 14:59

ia uite , au trecut si altii la taiat de cocosi

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:30

Monica ce sa facem ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie