Pui (fiecare are partea lui preferata, de aceea am pregatit si pulpe, si aripi, dar si un piept) cu cartofi, frunze de praz, ardei gras rosu si rosii pentru o nota dulce, cu mirodenii si vin alb pentru a le fragezi.
Se spala pulpele si aripioarele de pui si se parlesc, apoi se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei.
Se adauga si pieptul de pui, legumele preferate si doi catei de usturoi.
Apoi se presara cu mirodenii, se boteaza cu 2 pahare de apa si se binecuvanteaza cu un pahar de vin alb.
Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora si un pic sau pana se rumenesc.
Se servesc alaturi de cei dragi si cu multa voie buna!
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/pui-cu-legume-la-cuptor.html