Friptura aromata de pui

de Toamna07 in Pui, 3 Oct 2012 | 4589 vizualizari

 

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de pui:

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore. O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.

Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu mujdei de usturoi