Foietaj cu salam si ketchup

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 9968 vizualizari

 

Navigand prin lumea virtuala a retetelor am descoperit un aperitiv spectaculos de simplu, rapid si cu mare efect la musafiri!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • ketchup 50 ml. (eu am folosit ketchup facut in casa)
  • salam 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam si ketchup:

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Se iau bucatile se rasucesc usor si se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]