Brânza din iaurt

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 4070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru iaurt grecesc
  • 1 linguriță sare
  • ulei de măsline
  • fulgi de chili
  • oregano uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brânza din iaurt:

Iaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon.  Se așează sita deasupra unui bol și se strânge tifonul bine în jurul iaurtului. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider 2 zile sau până nu mai curge apă din iaurt. 

Se formează biluțe de marimea dorită folosind palmele, care se așează într-un borcan curat. Se acoperă cu  ulei de măsline și se presară fulgi de chili și oregano uscat. Se acoperă cu un capac și se păstrează la frigider până la 3 saptămâni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brânza din iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci cu iaurt si verdeturi