Foietaj cu branza si parizer

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 6145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi),
  • 250 g branza proaspata de vaci, 
  • 200 g parizer, 
  • 3 oua,
  • 200 g cascaval,
  • sare ,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si parizer:

Mai intai se pregateste umplutura:

Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.

Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.

In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una  forme patrate si din alta  forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.

Se incinge foarte bine cuptorul si se coc la foc iute 15 minute apoi inca 5-10la foc normal, pana se umfla si se rumenesc.

Necesita un pic de migala dar rezultatul este extraordinar.Si gustos si aspectuos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si parizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Julie 1

21.05.2010, 10:03

Buna idee Bunica! Data viitoare asa o sa fac! Vedeti cine are experienta?

nadina73 1

19.08.2010, 23:58

nu ma lasat sa pun decat 4 fsuper

Julie 1

20.08.2010, 07:10

Nadina, nu-i bai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza dulce si marar