Ciuperci umplute (2)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon mari
  • 1 ceapa verde
  • cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 200 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (2):

Curatam bine ciupercile si le rupem coditele. Asezam ciupercile in tava si presaram putina sare in fiecare.

Coditele le tocam marunt impreuna cu ceapa verde. Adaugam usturoiul pisat si 2-3 linguri cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Condimentam cu sare, piper si cimbru si amestecam bine.

Umplem ciupercile cu cate o lingura de umplutura iar deasupra presaram cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se topeste cascavalul.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

La Ancuta 1

15.05.2011, 14:21

Va multumesc mult pentru aprecieri
@Gaby sa le incerci ca sunt tare bune
@Mihaela ... pe gratar sunt si mai bune

LUK 1

15.05.2011, 15:30

tare bune

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu