By dicarmencitta1957
Un peste pe cinste,o bunatate,oricum l-ai gati.Eu care sunt fan peste,ce sa mai zic?
Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim o tigaie de teflon cu 50 gr de unt,in care vom praji fileul.Fileul se prajeste in unt cate 2 minute pe fiecare parte.Dupa ce l-am prajit il vom pune pe servetele absorbante ca sa se scurga bine surplusul de unt.
Separat punem o craticioara cu apa la fiert pentru a fierbe pastele barilla,in care am adaugat si un cubulet de unt.
Fileul de salau l-am asezonat cu condimente:sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon si un praf de rozmarin.
Garnitura la acest fileu de salau, am avut penne de la barilla,peste care fiecare a pus si sos grecesc special pentru peste,un sos cu legume.Aceasta reteta am luat-o de pe '''Euforia tv''',dar am mai adaugat la ea si garnitura de penne.Pe deasupra am pus si patrunjel verde din ghiveciul meu personal.Am luat seminte de la Carrefour,mi-am plantat in ghivece si am verdeturi de toate felurile.Pofta buna !!!