File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar

de ANCA in Pangasius, 8 Apr 2009 | 8443 vizualizari

 

O reteta delicioasa si dietetica de mare efect.

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius(sau alt peste oceanic) cca 500 g
  • creveti decorticati (sau proapeti, pe care ii fierbeti in apa cu sare cca 15 minute, apoi ii decorticati)
  • o ceasca de cafea de ulei masline extravirgin
  • 3 linguri mustar clasic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri zeama de lamaie(sau dupa gust)
  • vin alb sec
  • sare, piper, 1/2 lingurita(rasa) rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar:

Se prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna, ungeti pestele cu sosul si lasati la frigider cca 2 ore pentru ca pestele sa prinda bine toate aromele. Adaugati in sos si crevetii, stropiti totul cu vin alb sec, apoi la cuptor 15 - 20 min, la 180 grade.

Garnitura - cartofi natur (trasi in unt, cu patrunjel proaspat) sau cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]