File de pangasius in crusta crocanta

de Angelina_Elena in Pangasius, 8 Sep 2013 | 6920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 1 lingura faina de malai
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Sos de iaurt cu usturoi:

  • 4 catei de usturoi
  • 200 g iaurt simplu
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 varf lingurita boia iute
  • 1 varf lingurita patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in crusta crocanta:

Lasam pestele la dezghetat, apoi il tamponam cu un servetel pentru a elimina excesul de apa.

Intr-un bol punem pemetul, faina de malai, 1 praf de piper, 1 varf lingurita sare si amestecam bine.

Batem oul bine cu un praf de sare.

Condimentam pestele cu sare, apoi il trecem prin faina, prin amestecul de oua, prin amestecul de pesmet cu faina de malai si il punem la prajit intr-o tigaie de ceramica unsa cu putin ulei.

Lasam pestele sa se rumeneasca frumos pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta.

Scoatem pestele pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, boiaua iute, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam.

Adaugam iaurtul, omogenizam apoi dam la frigider pana la servire.

Servim pestele alaturi de sosul de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius in crusta si turtite de malai