Ficatei cu smantana

de Denissa in Ficat, 21 Oct 2011 | 5341 vizualizari

 

am pregatit mancarica asta pentru picii mei, bineinteles pentru fiecare intr-un anumit fel. pentru cel mare cu mai putina smantana, pentru cel mic cu "mantanica" cat mai muuulta

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui
  • smantana
  • ceapa
  • ulei
  • putin vin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu smantana:

Ficateii se spala bine in mai multe ape, se scurg si se oparesc in apa cu sare.

Uleiul se pune la incins, ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Dupa ce s-a calit se adauga ficateii, se inabusa se condimenteaza si se stropesc cu putin vin.

Cand sunt gata se dau deoparte sa se racoreasca, iar cand s-au mai racit se adauga smantana. Lasam sa se raceasca sa nu se taie smantana. Se amesteca usor sa ramana ficateii intregi.

Pot fi serviti cu mamaliga, cu garnitura de legume, orez.

 

TIPS-URI

1

eu am adaugat si putina pasta de tomate si bineinteles am preferat mamaliguta

2

nu am trecut cantitati pentru ca fiecare sa faca cum ii place (daca v-a place cuiva reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (18)

jolygina 1

22.10.2011, 22:47

LUK 1

24.10.2011, 08:14

Denissa 1

24.10.2011, 11:05

multumesc jolygina, LUK
poftiti de va serviti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]