Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci

de Gherca Daniela in Ficat, 28 Apr 2015 | 20723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pui
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci:

Curatam ficateii de pielita, ii spalam bine si ii scurgem bine de apa. Ciupercile le spalam, curatam si si le taiem feliute. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins bine, punem ficateii ii prajim bine pana sunt frumos rumeniti, adaugam si ceapa, iar cand a devenit lucioasa adaugam si ciupercile, amestecam si lasam putin pana se inmoaie in propria apa.

Adaugam bulionul amestecat cu apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot sosul. In ultimele 10 minute adaugam si usturoiul pisat. La final punem patrunjel tocat verde.

Noi am servit cu mamaliguta!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Daca considerati ca mai trebuie apa mai puteti adauga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficat de pui si usturoi verde