Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci

de Gherca Daniela in Ficat, 28 Apr 2015 | 20526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pui
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci:

Curatam ficateii de pielita, ii spalam bine si ii scurgem bine de apa. Ciupercile le spalam, curatam si si le taiem feliute. Ceapa o taiem marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins bine, punem ficateii ii prajim bine pana sunt frumos rumeniti, adaugam si ceapa, iar cand a devenit lucioasa adaugam si ciupercile, amestecam si lasam putin pana se inmoaie in propria apa.

Adaugam bulionul amestecat cu apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot sosul. In ultimele 10 minute adaugam si usturoiul pisat. La final punem patrunjel tocat verde.

Noi am servit cu mamaliguta!

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Daca considerati ca mai trebuie apa mai puteti adauga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ficăţei în crustă de bacon