Anul acesta, pentru paste, am facut drobul dupa reteta Oanei. Apreciat de toata lumea, il dedic cu mare ,mare, mare drag lui Medi. Nu ca n-as fi putut sa-i dedic ceva dulce ci pentru ca ea vrea MANCARE!!! :))))),Ea nu se joaca cu dulciuri:))). Medi...Medi..nu am bai cuvinte azi...Nu am cuvinte sa descriu respectul, afectiunea, dragul, simpatia pe care le nutresc (suna cumva a declaratie de dragoste?:D:)))) ).La multi ani, Medi!!!! Sa ai parte de sanatate multa, bucurii, dragostea lui George si a celor dragi.
Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.
Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.
Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)
Verdeata o spalam bine.
Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.
Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.
In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.
Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.