Dovlecel si cus cus la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 8625 vizualizari

 

facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 linguri cus cus
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel si cus cus la cuptor:

Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.

Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.

Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.

Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel si cus cus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

01.05.2011, 15:11

bun dovlecelul, poezia este foarte frumoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

02.05.2011, 14:02

adry88 1

06.05.2011, 10:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de chiftelute delicioase cu dovlecel si cartof, gustoase si usor de preparat