Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2014 | 9480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 rosie
  • 1 bucata mozzarela
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura busuioc uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii:

Aluatul foietaj se desface si se pune intr-o tava in care am pus o hartie de copt.

Se coace circa 10 minute .

In acest timp preparam umplutura:

Mozzarela se taie bucatele. Rosia se spala si se taie felii, Ceapa se curata de coaja , se spala si se taie felii.

Intr-un bol amestecam ouale cu smantana, laptele faina, sare , piper, si busuioc.

Punem compozitia rezultata peste foietaj , Adaugam bucatelele de mozzarela, felii de rosie si ceapa, si dam tava la cuptor pentru circa 30 minute (sau pana se leaga compozitia).

Este la fel de buna calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu file de anșoa, roșii uscate și brînzică de casă